Mijn naam is Marchel Snoei en je bent nu op mijn portfolio www.allemaalfotos.nl
Het maken van foto's heeft mij altijd geïnteresseerd, het is echter de aanschaf van mijn eerste spiegelreflexcamera en een cursus aan de Volksuniversiteit Zoetermeer door Theo Janssen geweest die mijn interesse in fotografie aangewakkerd heeft.
Na de cursus in 2009 heb ik mij aangesloten bij Fotowerken Zoetermeer van Theo Janssen. Bij de groep Fotowerken ga ik tien keer per jaar op pad om (meestal) aan de hand van een thema of opdracht te fotograferen. Tijdens de opvolgende fotobespreking worden dan de vijf 'interessantste' foto's van de fototocht besproken.
Het zijn de regelmatige fototochten met Fotowerken die ervoor zorgen dat ik werkelijk tijd maak voor fotografie met aandacht. Daarom ook een apart hoofdstuk fotowerk op mijn portfolio met resultaten van de fototochten.
Naast de fototochten met Fotowerken wordt er uiteraard ook veelvuldig afgedrukt tijdens vakanties en uitstapjes waarbij meer dan eens het geduld van vrouw en kinderen op de proef gesteld wordt.
Op www.allemaalfotos.nl of marchel.myportfolio.com laat ik vooral mijn foto's zien. Op de facebook pagina www.facebook.com/allemaalfotos krijg ik graag feedback op de getoonde foto's. Dit mogen complimenten zijn, maar zeker ook tips of suggesties ter verbetering.
Heb je een vraag over één van mijn foto's, stuur mij dan een bericht via Facebook en ik zal je zo snel als mogelijk antwoorden.

Talbach - Zell am Ziller 2016

Naar boven