Fotowerk augustus 2017
Mijn selectie foto's van afgelopen zomer zoals ik die heb laten zien tijdens de Fotowerk bespreekavond in augustus 2017
Landal Eifeler Tor 2017
In de meivakantie een weekje Landal Eifeler Tor. Naast twee dagen Phantasialand ook tijd genomen voor Macro, Nacht en andere fotografie. Als eerste de Macro resultaten, een voorselectie voor de Fotowerk bespreking in mei. '1 m2 vakantiepark', de andere foto's volgen
Scheveningen pier
Met Fotowerken Zoetermeer naar het stormachtige Scheveningen strand en de pier. Best een uitdaging om gezandstraald te worden en met lange sluitertijd je statief stil te houden. Leuk!
Hoge Venen
In februari 2017 ben ik met een groep Fotowerkers een weekend losgelaten op de Hoge Venen in de Belgische Ardennen. Zie hier resultaten van een heerlijk weekend.
Museum Voorlinden januari 2017
Fototocht met Fotowerken Zoetermeer naar museum Voorlinden. Prachtige locatie, heb mij er volledig uit kunnen leven. Deze ruime verzameling is de voorselectie voor de bespreking op 15 februari.
Fotowerk augustus 2016
Serie zwart-wit foto's van afgelopen zomer als voorselectie voor de Fotowerkavond in augustus. Foto's zijn gemaakt in Schotland en Berlijn.
Macro
Eerste foto's gemaakt met de Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM zoals ik die eerder deze week gepresenteerd heb tijdens Fotowerk. Inclusief kort filmpje op muziek met meer 'eerste' foto's.
Den Haag en Voorburg
Met Fotowerk op pad. Eerst 'urban' onder de viaducten van A4 en A12 bij Den Haag en later naar park Vreugd en Rust in Voorburg. Bekijk ook het beeldverhaal onderaan de foto's
Zell am Ziller
Beknopte selectie van foto's gemaakt tijdens de voorjaarsvakantie in Zell am Ziller. Een aantal hiervan zal ik presenteren tijdens de bespreekavond van Fotowerken Zoetermeer deze week.
Beeld & Geluid
Met Fotowerken Zoetermeer naar Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum. De eerste zeven foto's heb ik meegenomen naar de fotobespreking, de overige tien hebben de eindselectie niet gehaald.
Ameland 2015 [extended]
Uitgebreide fotopresentatie van het Fotowerkweekend 2015 op Ameland
Zevenhuizen
Voor de jaarlijkse brunch van Fotowerken Zoetermeer, dit jaar in Restaurant De Roerdomp in Zevenhuizen, eerst nog foto's maken met de Rottemeren als decor.
Rotterdam
29 november 2015 met een groep Fotowerkers naar Rotterdam. Eerst het centraal station en later na een korte wandeling een rondleiding door het Maritiem Museum.
Fotowerk Jaarboek 2015
Mijn selectie voor het Fotowerk Jaarboek 2015. Eind december weet ik welke foto in het jaarboek opgenomen is. Van elke bespreking heb ik telkens één (soms twee) foto's geselecteerd, een mooi overzicht van een jaar Fotowerken.
Katwijk
Selectie van foto's gemaakt tijdens de Fotowerk tocht naar Katwijk op 8 november 2015. Een aantal hiervan zal ik tijdens de bespreekavond laten zien
Ameland
Met Fotowerk in oktober 2015 naar Ameland geweest en daar lekker kunnen oefenen met zonsopkomst, zonsondergang, nachtfotografie en een beetje macro.
Fotowerk november 2015
Foto's die ik tijdens de Fotowerk bespreking in november 2015 heb laten zien.
Fotowerk oktober 2015
Foto's die ik tijdens de bespreking van Fotowerk in oktober 2015 heb laten zien
Fotowerk mei 2015
Foto's die ik tijdens de bespreking van Fotowerk in mei 2015 heb laten zien. De foto's zijn gemaakt in en om het nieuwe Delft CS.
Back to Top